Üzleti tréning

 

Üzleti tréning

 

Üzleti tréning

 

Üzleti tréning

 

Üzleti tréning \ kezdőoldal

Üzleti tréning

A Magna Corporate Training Center angol nyelvű, személyre szabott képzéseket fejleszt, melyek során a praktikus, azonnal használható tudás átadása a legfontosabb cél. Minden képzést az ügyféllel együtt, a résztvevők igényei szerint alakítunk ki.

Az alábbiakban röviden bemutatjuk azokat a képzéseket, amelyeket ügyfeleink a leggyakrabban kérnek tőlünk, de természetesen szívesen adunk ennél részletesebb tájékoztatást is a lehetséges képzésekről, forduljanak tehát hozzánk bizalommal kérdéseikkel!

Presenting in English

A Presenting in English Training az angol prezentációk alap nyelvezetét gyakoroltatja elsősorban. A képzésen résztvevők nagy része általában már magabiztosan mozog a prezentációk világában, ha a saját anyanyelvén kell a közönséghez szólnia, ám az angol nyelven történő prezentálásban még nincsen gyakorlata. Egy ilyen tréning során a hangsúly végig az angol prezentációs és tárgyalási nyelvezeten van, de természetesen az előadási technikák alkalmazásával ötvözve, hiszen önmagukban a szavak és kifejezések nem gyakorolhatóak, kizárólag a valós helyzeteket idéző prezentációs gyakorlatokkal együtt alkalmazhatók igazán hatékonyan. A tréning anyagának összeállítása mindig az előzetes tudásszint felmérését követően történik, a résztvevők igényeire szabva.

Business Writing Skills

Az utóbbi években főként e-mail írás tréningekre van egyre nagyobb igény, hiszen akár egy általános nyelvi képzésről, akár egy üzleti angol nyelvi képzésről legyen szó, a munkahelyi írott kommunikáció fejlesztésére helyeződik talán a legkevesebb hangsúly. A munkahelyi levelezés, emlékeztetők és jelentések megírása, ajánlatok, belső utasítások, útmutatók, tájékoztató anyagok elkészítése pedig gyakorlatilag minden nap előfordul az életünkben. Ezeken a képzéseken általában a résztvevők íráskészségének alapos vizsgálatával kezdünk, például egy e-mail írás tréning esetén megnézzük, hogy a résztvevők milyen típusú e-maileket írnak angolul a leggyakrabban, ezekkel kapcsolatban milyen problémáik vannak, melyek a legtipikusabb hibák, akár nyelvtani, akár stilisztikai szempontból, majd a tananyagot úgy állítjuk össze, hogy ezeket a problémákat orvosoljuk. Egy tréningen általában a nyelvtan helyes használatától kezdve, a szókincsen át a stilisztikáig minden készséget érintünk, amit az adott témakör megkövetel.

Customer Service Skills

Minden vállalat számára az egyik legfontosabb cél, hogy az ügyfelekkel való kommunikáció a lehető legmagasabb színvonalon történjen. Rengeteg képzés foglalkozik az ügyfélkezeléssel, ez a képzés viszont ahhoz nyújt segítséget, hogy a nemzetközi ügyfelekkel, angol nyelven hogyan kommunikálhatunk megfelelő nyelvezeten, megfelelő stílusban. Az összes többi üzleti képzésünkhöz hasonlóan itt is nagyon fontos, hogy ügyfeleink számára ne egy „egyen” képzést ajánljunk, hanem a munkatársak meglévő tudását feltérképezve, az igényeiknek leginkább megfelelően állítsuk össze a képzés anyagát.


Mi az Ön kérdése, kérése, üzenete?

* Név
* Név
* Telefonszám
* Telefonszám  körzet/szolgáltató hívószám
* E-mail
* E-mail  pl. név@szolgáltató.hu
* Tárgy
Kérdés, kérés, megjegyzés
Kérdés, kérés, megjegyzés
Ellenőrző kód
Verify  Újabb kódot kérek! 
   
Üzleti tréning