Oktatóink
Oktatóink \ kezdőoldal

A Magna Nyelviskola munkatársai

Botos Zoltán Gregory
tulajdonos, ügyvezető igazgató
Az Amerikai Egyesült Államokban diplomázott az Indiana Egyetemen, történelem-politológia szakon: Egyetemi tanulmányai végeztével 1992-ben költözött Magyarországra, és 1994-ben alapította meg a Nyelviskolát, melyet azóta is sikeresen működtet. Sok-sok év aktív tanítás után ma már kizárólag az intézmény irányításával foglalkozik, szem előtt tartva a Nyelviskola legfontosabb célját, hogy az ügyfelek minden esetben személyre szabott és eredményes képzéseket biztosíthassanak a képzésekben résztvevő munkavállalóik számára.

 

Graham Calvin Pearson
üzleti tréningekért felelős vezető
A kanadai Ottawa Egyetem Teacher Education / ESL MA képzésén folytatott tanulmányait követően az EXI International vállalatnál helyezkedett el, és részt vállalt számos, a vállalat munkatársai és cégvezetők számára szervezett tréning szervezésében és lebonyolításában. 2001 óta tevékenykedik hazánkban nyelvtanárként és trénerként. 2006-ban lett a Nyelviskola egyik vezetőtanára, 2007 óta pedig kizárólag az üzleti tréningek kidolgozásán és lebonyolításán munkálkodik nagy-nagy lelkesedéssel és hozzáértéssel, a tréningjein résztvevők legnagyobb megelégedésére.

 

Farkas Blanka
vezetőtanár
2007 óta a Nyelviskola vezetőtanára és aktív nyelvtanára. Legfontosabb feladata, hogy az ügyfelek igényeit alaposan felmérve olyan képzéseket szervezzen, amelyekkel a fő megrendelő és a diák is egyformán elégedett. Szoros kapcsolatot alakít ki az ügyfelekkel, a diákokkal és a tanárokkal is, hogy pontosan ismerje és összehangolja az igényeket és a szolgáltatásokat, megteremtve a lehetőséget a Nyelviskola munkatársai számára, hogy munkájukat a lehető leghatékonyabban, legsikeresebben végezhessék.

 

Lukács Johanna
külsős szakmai tanácsadó
1995-ben kezdte angoltanári pályafutását, értékes tapasztalatait pedig 2005 és 2007 között a Nyelviskola vezetőtanáraként kamatoztatta. 2007 óta külsős szakmai tanácsadóként segíti a Nyelviskola akkreditációs/adminisztratív tevékenységét. Először 2007-ben folytatta le a Nyelviskola intézményi akkreditációs eljárását sikeresen. 2011-ben pedig, a második intézményi akkreditáció lefolytatása céljából aktív vezetőtanári szerepben is visszatért az intézményhez, és azóta is nélkülözhetetlen segítője a Nyelviskola munkájának.


A Magna Nyelviskola nyelvtanárai


Ádám Léna

 
Anghelyi Judit


Bíró Ágnes


Boha Eszter


Borbély Eszter


Eric de Bosque


Császár Judit


Czímer Zoltán


Fazekas Réka

Yers truely
Jason Gladfelter


Brendan Lawrence Gorman


Hofer Ágnes


Horváth László


Kassa Tünde


Kárpáti Zoltán


Kátay Boglárka

Komáromy Éva


Kónya Dezső


Kovács Fruzsina

tengeren
Kroó Nata


Lakosi Katalin


Paul Mac Donald


Orosz-Mac Donald Gabriella


Miklós Kata


Anita Moorthy


Müller Réka


Nagy Bogi

igazi
Nagy Dániel


Christopher Parsons


Jean-Louis Pierson


Rudas Fruzsi
na


Simon Szilvia


Somogyi Levente


Szabó Katalin


Jim Tietzsch-Tyler


Tóth Gyöngyi


Tóth Judit


Tóth Viktória


Uzsák Zoltán


Valda Noémi


Varjú László

DSC00199.JPG
Várszegi Anikó


Zörgő Szilvia


Gabriel Xicarts

Oktatóink