Nyelviskola
Nyelviskola \ kezdőoldal

A Magna Nyelviskoláról

Nyelviskolánk Magna Lingua American Language School néven 1994 óta működik Magyarországon, a Magna Nyelviskola pedig 2011 óra rendelkezik intézményi akkreditációval. Csapatunk a kezdetektől fogva céges oktatásra specializálódott. Célunk, hogy a diákjaink igényeinek a lehető leginkább megfelelően oktassunk, minden esetben rugalmasan kezeljük a tananyagot, hogy a lehető leghatékonyabban segíthessünk a tanulók nyelvtanulási célkitűzéseit megvalósítani.

Minden kurzus a résztvevők igényeinek és tudásának alapos, átfogó felmérésével kezdődik. A potenciális diákok igényeit és elvárásait pontosan feltérképezendő, részt vesznek egy előzetes tudásszintfelmérésen, valamint a képzési szükségleteket is felmérjük és képzési tanácsadást is biztosítunk, mindezeket természetesen térítésmentesen. A szintfelmérést vezetőtanáraink végzik, és a személyes találkozás során azt is megpróbálják felmérni, hogy a tanulók személyiségéhez körülbelül milyen stílusú tanár illene leginkább. Tapasztalataink ugyanis azt mutatják, hogy a sikeres nyelvtanulás egyik legfontosabb feltétele, hogy a tanulók és a tanár között kölcsönös szimpátia alakuljon ki, és kellemes légkör, jó hangulat uralkodjon az órákon.

A szintfelmérés után a diákokat nyelvi szintjük, üzleti területük és igényeik szerint maximum 6-8 fős csoportokba osztjuk, és részletes programot, tematikát alakítunk ki, maximálisan figyelembe véve a csoport igényeit. Az egyes csoportok igényeinek ismeretében megfelelő tanárt választunk, és ezt követően megkezdődhet az oktatás. A tanórákat a megrendelő által meghatározott időpontokban és helyszínen/helyszíneken tartjuk meg.


Mi az Ön kérdése, kérése, üzenete?

* Név
* Név
* Telefonszám
* Telefonszám  körzet/szolgáltató hívószám
* E-mail
* E-mail  pl. név@szolgáltató.hu
* Tárgy
Kérdés, kérés, megjegyzés
Kérdés, kérés, megjegyzés
Ellenőrző kód
Verify  Újabb kódot kérek! 
   
Nyelviskola